Vacature bestuurslid relatiebeheer en fondsenwerven

 

Omschrijving

Heb je een krachtig netwerk in Maarssen en omgeving, kun je goed verbinden en ben je niet bang op mensen af te stappen? Dan ben jij misschien wel onze fondsenwerver/ relatiebeheerder. De kinderboerderij is constant op zoek naar sponsors en donateurs. Zonder hen kan de boerderij niet bestaan. We zijn op zoek naar iemand die nieuwe sponsors en donateurs aan ons bindt. En ook ons bestaande netwerk een boost geeft. Je houdt in de gaten wat er in het gemeentelijke beleid gebeurd wat relevant is voor de boerderij. Ook heb je contact met stichtingen waarmee we zijn verbonden. Het is een nieuwe rol dus je hebt veel ruimte om deze verder in te vullen.

Wij vragen

Je hebt belangstelling in het wel en wee van de kinderboerderij. Je bent bereidt een dagdeel per week te investeren om actief opzoek te gaan naar nieuwe inkomstenbronnen. Je bent sociaal en communicatief vaardig waarmee je ons huidige netwerk een boost geeft. Eens per maand vergaderen we en we verwachten dat jij hierbij aanwezig zult zijn. Daarbij vinden we het fijn als je mee kunt helpen bij evenementen, feestdagen en bijzondere gelegenheden. Er zijn legio van mogelijkheden en extra taken welke jij op kunt pakken, dit is in overleg en naar eigen wens vorm te geven

Werkzaamheden

Dit is een nieuwe functie binnen de kinderboerderij, dit betekent dat je het geheel naar eigen wens en inzicht kunt vormgeven. We verwachten dat de werkzaamheden zullen bestaan uit;

  • Opzetten donatie acties
  • Onderzoeken mogelijkheden tot verkrijgen van extra subsidies
  • Onderhouden en uitbreiden van het netwerk

Wij bieden

Het gaat om een vrijwillige bestuursfunctie, dit betekent dat er geen geldelijke vergoeding uitgekeerd zal worden. Wel bieden wij je de kans om jouw krachten en talenten ten volste te benutten, extra karma punten te verdienen en je netwerk lokaal te verstevigen.

Wil je meer informatie of reageren?

Neem contact met ons op via email of via social media. Je kunt natuurlijk ook even langslopen en de beheerder aanspreken. Als je je gegevens achterlaat word je gebeld of gemaild.