Donateurs

Onder leiding van het bestuur, de beheerder, en een groot aantal vrijwilligers worden de dagelijkse werkzaamheden en tal van evenementen op de kinderboerderij verzorgd. Samen zorgen zij voor het verzorgen van de dieren en het onderhoud van terrein en opstallen.

Het beheer van de kinderboerderij kost geld, maar toch wordt er geen entree geheven en we willen dat ook zo houden.

Iedereen kan donateur worden. Voor slechts een klein bedrag per jaar helpt u ook mee om deze fraaie kinderboerderij in stand te houden en ondersteund u onze activiteiten. Het donatie jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Donateurs krijgen 1x per jaar het Otterspoornieuws. (hiervoor geldt een minimum donatie van 25 euro) Hierin wordt aandacht besteed aan de kinderboerderij, de dieren op de kinderboerderij, dierziektes en andere (actuele) zaken die spelen in de kinderboerderijenwereld.

Hoe wordt u donateur?

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer: NL20RABO0360950760 ten name van Kinderboerderij Otterspoor te Maarssenbroek, onder vermelding van "nieuwe donateur" en uw naam, adres en postcode.
Elke bijdrage is welkom!

 

Wilt u liever snel en digitaal doneren, dat kan ook!

Scan de QR code of klik op onderstaande link om een donatie via iDEAL te doen.  De dieren zijn u dankbaar!

Wist u dat kinderboerderij Otterspoor een ANBI instelling is?
ANBI staat voor Algemene Nut Beogende Instelling
Iedereen die aan een ANBI instelling een gift of donatie doet, mag dit als aftrekpost opgeven op zijn/haar belastingformulier. Na controle van de overheid hebben een aantal goede doelen een ANBI-beschikking ontvangen. Dat is voor de Kinderboerderij het geval. U kunt uw gift of donatie aan Kinderboerderij Otterspoor dus aftrekken op uw belastingformulier.