Sponsor de boerderij en plaats een reclamebord!

 

Als bedrijf kunt u de kinderboerderij sponsoren door een reclamebord op te hangen op ons terrein.

U geeft de kinderboerderij een steuntje in de rug, en laat aan alle bezoekers zien dat u als sociale onderneming Kinderboerderij Otterspoor een warm hart toedraagt. Uw reclamebord wordt gezien door onze bezoekers zijn vooral gezinnen uit Maarssenbroek, Maarssendorp, Leidsche Rijn en Vleuten.

Hoe werkt het?

 1. Kies één van de twee maten reclameborden; De grootste is 250x80cm en kost 400 euro per jaar en de kleinere variant van 120x80cm kost 200 euro per jaar;
 2. Kies een locatie voor uw reclamebord; De plek aan de omheining voor het reclamebord wordt in overleg met u bepaald.
 3. Teken het sponsor-contract; Uw plek wordt vastgelegd en er wordt uitgekeken naar de levering van het reclamebord.
 4. Reclamebord aanleveren; U kunt zelf een bord laten maken/drukken of wij kunnen u in contact brengen met een grafisch bedrijf. Het bord zelf moet van 6mm dik trespa zijn (anders eten de dieren het op), voldoen aan de afgesproken afmeting en aan 1 zijde voorzien zijn van uw reclame. Het reclamebord blijft uw eigendom.
 5. Plaatsing & onderhoud: Normaal wordt een reclamebord binnen een week geplaatst en een paar keer per jaar worden de borden schoongemaakt zodat ze goed zicht/leesbaar blijven. Na plaatsing start de facturatie pas.
 6. Facturatie; Reclameborden worden per jaar gesponsord; Facturering is elk jaar in januari, wanneer u in het eerste jaar halverwege instroomt betaalt u de resterende kwartalen. Bijvoorbeeld, als u in april start met sponsoring van een groot bord a 400 euro per jaar, dan betaalt u nog 3 kwartalen dus 300 euro;
 7. Inclusief:
    -  Uw sponsoring wordt vermeld op onze website (graag logo/reclame afbeelding van 180x90px aanleveren voor op een witte achtergrond)
    -  Uw sponsoring wordt vermeld op onze facebookpagina (nieuwsitem met foto).
 8. Belastingvoordeel; Kinderboerderij Otterspoor is een ANBI waardoor sponsoring in veel gevallen fiscaal gunstig is.

 

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.