Vriendenloterij

Steun de kinderboerderij via uw LOT VAN DE VRIENDENLOTERIJ. (Voorheen de Sponsor Bingo Loterij)

Geoormerkt meespelen. Uniek aan de Vrienden Loterij is dat deelnemers zelf kunnen kiezen welk goed doel zij steunen met de helft van hun maandelijkse inleg. Dit heet geoormerkt meespelen. Deelnemers spelen maandelijks mee met de Vrienden Loterij. De helft van de opbrengst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn. Wie geen keuze maakt, steunt automatisch de vaste goede doelen van de Vrienden Loterij op het gebied van gezondheid en welzijn.

 

Neemt u deel aan de sponsorloterij en heeft u op uw lot geen keuze gemaakt voor een goed doel steun dan NU de kinderboerderij en speel mee voor uw favoriete vereniging namelijk KINDERBOERDERIJ OTTERSPOOR MAARSSENBROEK. De helft van uw inleg komt ten goede aan de Kinderboerderij Otterspoor.

 

Door mee te spelen met de Vrienden Loterij kun je de kinderboerderij steunen. Je kunt namelijk zelf een goed doel kiezen waar je voor speelt en dan gaat 50% van je lot naar de kinderboerderij en dit kost jou niets extra's.

Speel je al mee? Dan kun je het goede doel wijzigen door te bellen met 088 020 1020, kies optie 3 in het keuzemenu en geef aan de medewerker aan dat je wil meespelen voor Stichting Kinderboerderij Maarssenbroek.

Speel je nog niet mee maar wil je dat wel? Via deze link kun je lid worden van de Vrienden Loterij en direct aangeven dat je speelt voor de kinderboerderij. www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm Bij je aanmelding geef je aan: ik steun een club of stichting naar keuze en dan kies je voor Stichting Kinderboerderij Maarssenbroek.

 

We hopen dat jullie de moeite willen nemen om je lot om te zetten of zelfs lid te worden en ons zo te helpen want zonder donaties kan de kinderboerderij niet blijven bestaan. Onze dank is groot!