Wensenlijst 2024

Doordat we afhankelijk zijn van donaties en giften kunnen we niet altijd alles direct realiseren, daarom hebben we nog een wensenlijstje voor 2024. Helpt u ons met het realiseren van onze dromen. Door een donatie helpt u onze wensen sneller uit te laten komen.:

Nieuwe koeienstal

De koeien staan in de winter lekker warm in de grote schuur en in de zomer tussen de schapen en geiten in de groene stal achterin. Om de schapen en geiten ook in de zomer wat meer ruimte te geven en de koeien een vast verblijf te geven ’s zomers en ’s winters willen wij heel graag een nieuwe koeienstal voor hun realiseren met een uitloop naar een eigen stukje wei. Dit is het project waar wij nu voor aan het sparen zijn, donaties en advies zijn van harte welkom. Foto is een voorbeeld:

Drainage of aanpassingen van de weides

Soms lijken onze weilanden wel meer op een vijver dan een weiland. Kortom we hebben enorm last van het feit dat het water niet goed zakt. Een duurzame oplossing zou wenselijk zijn. Een optie zou kunnen zijn, het aanleggen van drainage en een nieuw bodem in de weilanden.

 

Kunt u ons helpen? Wilt u meedenken dit goed aan te pakken, kan u ons helpen met het aanleggen van drainage en nieuwe grond. Wilt u ons sponsoren? Drainage en een nieuwe bodem in de weides, deze zijn nu erg nat. Ook advies over hoe wij het wateroverlast in de weides zouden kunnen oplossen is van harte welkom.