Vacatures

Kinderboerderij Otterspoor zoekt een fondsenwerver/ relatiebeheerder!

Heb je een groot netwerk in Maarssen en omgeving, kun je goed verbinden en ben je niet bang op mensen af te stappen? Dan ben jij misschien wel onze fondsenwerver/ relatiebeheerder.

De kinderboerderij is constant op zoek naar sponsors en donateurs. Zonder hen kan de boerderij niet bestaan. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die nieuwe sponsors en donateurs aan ons bindt, maar ook ons bestaande netwerk een boost geeft. Het is een nieuwe rol dus je hebt veel ruimte om deze verder in te vullen.

Wil je meer informatie of reageren? mail naar kinderboerderij.otterspoor@gmail.com of stuur een privé berichtje op onze facebook pagina (facebook/kbotterspoor)

Wij zijn op zoek naar nieuwe Weekendvrijwilligers!

De weekendbeheerders zorgen ervoor dat de boerderij ook in het weekend open is. Je verzorgt de dieren, zorgt ervoor dat het erf en de boerderij netjes blijven, staat bezoekers te woord en verkoopt vanuit het winkeltje ijs, koffie etc. Je draait de diensten uiteindelijk helemaal zelfstandig.

Wie zoeken wij?

Mensen die de boerderij een warm hart toedragen en ongeveer 1x in de 6 weken een dag in het weekend de beheerder willen zijn. Je vindt het leuk om de dieren te verzorgen maar kunt ook goed omgaan met bezoekers en dan in het bijzonder de kinderen natuurlijk. Je bent minimaal 18 jaar en hebt er geen probleem mee een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen voor je officieel bij ons start.

Je kunt je ook als duo opgeven!

We willen benadrukken dat het vrijwilligerswerk is maar niet vrijblijvend. De dieren en de bezoekers rekenen op je!

Praktisch

Het rooster wordt per half jaar gemaakt, als je een keer niet kunt is het de bedoeling dat je dit zelf ruilt. Een weekenddienst is op zaterdag of zondag van 10.00 tot 17.00 (in de winter tot 16.00). Je kunt je alleen opgeven maar ook als duo.

Voor je zelfstandig diensten draait wordt je een aantal keer ingewerkt door een van de huidige vrijwilligers, je ontvangt het handboek en een overzicht van de werkzaamheden. Daarnaast regelen we dienstkleding voor je (t-shirt, fleece-vest en jas). Het betreft hier een vrijwilligersfunctie dus er is geen vergoeding.

Wil je meer informatie of reageren?

Stuur dan een mail naar kinderboerderij.otterspoor@gmail.com je kunt ook een privé berichtje naar onze facebookpagina sturen en wij nemen contact met je op. Je kunt natuurlijk ook even langslopen en de beheerder aanspreken. Als je je gegevens achterlaat wordt je gebeld of gemaild.